O nama

Dobro došli na sajt WEBSPIKER

Studio KOKAR uspešno posluje već 39 godina. Proverite zašto. 

Ko smo mi?

Studio KOKAR je osnovan 1979. godine, sa istim sedištem firme do danas. Zahvaljujući profesionalnosti, ažurnosti, odgovornosti, istrajnosti, kvalitetu usluga, stalnom usavršavanju i istraživanju, uspešno posluje sve ove godine.

Naša misija

Uvek naj novije tehnologije. Često mnogo ranije nego što je to zaista na našem području shvaćeno tako da smo stalno inovativni i pioniri u svim poslovima..

Kvalitet

Nekada može da Vam se desi da kada imate kvalitet iznad uobičajenog klijenti i ne shvate koliko je teško doći do takvih rezultata. I pored toga nismo se nijkad povukli korak nazad nego uvek bar tri napred..

Naša usluga

Naša usluga je originalna i jedinstvena na našem području. Garantujemo da će WebSpiker, koristeći našu potpuno inovativnu tehnologiju poboljšati promet i posećenost Vašeg sajta. WebSpiker stimuliše posetioce da budu aktivni na Vašim stranama sajta.

WebSpiker se brzo i jednostavno implementira na Vašu web stranicu prenoseći Vašu reklamnu poruku na najefektivniji način – pozivajući posetioce sajta na akciju, samim tim pretvarajući posetioce u klijente.
.

Webspikeri imaju 6 koraka do realizacije

01

Dogovor oko teksta

Tekst obično ukratko da klijent mi ga malo doradimo klijent odobri i eventualno da sugestije i finalizovan tekst od oko 30 sekundi do 1 minuta biva spreman za webspikera. Webspiker nauči tekst i zatim ga čita sa telepromptera

02

Izbor webspikera

Webspiker moće biti bilo ko. Neko iz firme od zaposlenih, rodbina ili po izboru i predlogu sa naše strane.
Angažovanje, garderoba i šminka nije odmah uključena u cenu.

03

Izbor garderobe

Garderobu i nakit biramo prema izgledu i potrebama sajta. Važno je da boje budu usklađene. Mi iznad studija imamo svoj LUX Komision iz koga za potrebe snimanja moćemo da koristimo bilo koji komad odeće tako da je izbor veliki..

04

Snimanje u studiju

Snimanje u studiju se vrši bez prisustva klijenta zbog koncentracije webspikera a ako se instira moće i prisustvo klijenta. Za odobrenje koristimo (LIVE STREAM) prenos ućivo kako bi na kraju snimanja klijent odobrio snimak. U isto vreme vidi i garderobu kao i sve ostalo.

05

Masterizacija

U roku 24h snimci se obrade i prilagode za implementaciju na sajt klijenta. Uvek uradimo testnu stranicu na kojoj je webspiker kao da je na sajtu klijenta. Pošaljemo link i klijent ima mogućnost da odmah to vidi..

06

Implementacija

Implementaciju je naj bolje da učine naši stručnjaci za web. Ukoliko klijent želi možemo mu sa uputstvom dati kod za implementaciju a ukoliko ne uspe u svojim namerama moćemo se uključiti ili putem interneta ili na neki drugačiji način..

Naj češća pitanja?

Web spiker se snima u studiju sa posebnom rasvetom na hroma key platnu. Rezolucija je 4K. Izvorni snimak je 4K tako da se može ugraditi u promotivni film bez ikakvih problema. .

Snimak je vlasništvo Studija KOKAR.Snimak moće koristiti klijent samo na svom sajtu. Snimak moće preuzeti od nas u rezoluciji 4K da bi nekada ili kod nekoga napravio promo film za svoju firmu.

Sve snimljene materijale čuvamo minimum 5 godina. Nikada ne brišemo sa diskova.

Nećemo podneti tužbu ali ćemo i Vama i njemu jednostavno isključiti webspikera.

Obično je to sedam dana od prvog kontakta sa klijentom. Može to i brže ali obično se ne uspe zbog teksta pa da prenoći pa dok obezbedimo baš tog webspikera i uskladimo sa studiom bude to nekoliko dana.

To je i za ne poverovati.
1. GOOGLE rekira to koliko se neko zadržao na vašoj naslovnoj stranici. Web spiker ga zadrži svojom pričom više od 30 sekundi što se karakteriše kao vrlo pozitivan rezultat.
2. Webspiker je aplikacija koja je vrlo zanimljiva i interesantna publici. Šiva reč ima nemerljiv efekat u odnosu na pisanu kada je sajt u pitanju.
3. Naša statistika pokazuje da i kada se webspiker ne pojavi odmah da govori nego se pojavi prvo dugme pa zatim na klik on posetioci iz radoznalosti u 92 procenta kliknu da pogledaju a zatim ga saslušaju do kraja. Duže od jednog minuta nije preporučljivo jer je i Instagram to procenio i stavio ta ograničenja. Kod nas može da bude i duže ali se nikako ne preporučuje.

Urađenih aplikacija
projects-icon.png
Zadovoljnih klijenata
heart-icon.png
K+
Učitanih webspikara
code-lines-icon.png
Nagrada od GOOGLE-a
award-icon-free-img.png

Kakva nagrada od GOOGLA?

Google nam je dao nagradu za sistem kako da posetioca zadržimo na početnoj stranici duže od 30 sekundi iako nama na stranici sadržaja koji bi zadržao posetioca sajta. Naša filijala u Dubaiju je zapravo dobila tu nagradu.

Scroll to Top